Εχθες ηταν μια πολυ καλη μερα!!!!! Απο θεμα καιρου στην αρχη ηταν μαυρο χαλι βεβαια, αλλα μετα εφτιαξαν πολυ τα πραγματα.
Απο θεμα προοδου ηταν ενα πολυ σημαντικο βημα, μιας και εκανα το πρωτο μου χιαστι!!!!!!!
Βασικα η μερα ξεκινησε με ψιχαλες. Οποτε αναγκαστικα κουκουλωσα το αυτοκινητο και δουλεψα απο κατω..... Πρωτη φορα το εκανα αλλα ειχα σκοπο να φτιαξω το χιαστι οπως και να χει!!!!!!
Επισης να ναι καλα οι αθανατες Ελληνικες ελιες του πατερα μου, με το πυκνο φηλωμα που προστατευαν τον παγκο εργασιες....
Λοιπον το χιαστι....
Μιας και δεν εχω πλεον κουρμπες ειπα να ελαφρυνω λιγο τον κλωβο χρησιμοποιωντας την ιδια σωληνα μεν, με λιγοτερο παχος δε.
Μην φανταστειτε ψιλα πραγματα βεβαια. Το παχος στα τοιχωματα της νεας σωληνας ειναι 2.6mm..... Αλλα μπροστα στα 3,7mm του κυριως κλωβου, τα χιαστι θα ειναι παναλαφρα....
Εδω μπηκε η πρωτη διαγωνια σωληνα. Ενα λαθος που κανουν πολλοι ειναι να βαζουν μονο μια σωληνα. Ακομη χειροτερο ειναι να βαζουν την μονοκοματη σωληνα στην πλευρα του συνοδηγου και τα κομματια στου οδηγου:
Για προφανεις λογους (ειχε αυξηθει σημαντικα η βροχη....) Δεν πηρα φωτο απο την κατασκευη των 2 κομματιων μιας και η κουκουλα ειχα κανει σπηλια το εσωτερικο.....
Το μονο σημαντικο που εχω να πω εδω ειναι το οτι πρεπει να γινει καλη ευθυγραμμιση στα 2 κομματια. Σε περιπτωση τουμπας (μακρια απο δω....) οι δυναμεις πρεπει να μοιραστουν σωστα.
Εγω εβαλα 2 μαγνητες με ενα σπαγγο απο ναυλον και εβλεπα το νοητο κεντρο με αυτο. Εχω δει και εφαρμογες στο net με αποκλιση πολλων εκατοστων και τελειως διαφορετικες μοιρες κατι τι οποιο ειναι πολυ πολυ λαθος....
Πιστευω πως εξελισεται σε πολυ καλο κλωβο για αρχαριο.
Και μερικες φωτο απο διαφορετικες γωνιες οταν καθαρισε ο ουρανος......
Οι σωληνες για τις ζωνες των 4 σημειων, θα μπουν οριζοντιες στο χιαστι ακριβως στο υψος τον οπων των καθισματων. Αν θυμαμαι καλα αυτο το υψος ειναι εκει που ειναι τωρα η ενωση.
Το επομενο Σαββατοκυριακο θα το τσεκαρω.
Ειχα σκοπο να παω και σημερα να κανω και το χιαστι του ουρανου, αλλα ριχνει καρεκλες.....
Το επομενο τωρα......