Εχθες Σαββατο επιασα νωρις δουλεια και εβγαλα αρκετη απο αυτη.
Πρωτα απ'ολα εβαλα την πλακα στηνθεση της για να δω αν θα χρειαστει καθολου τριμαρισμα.
Δεν ηθελε καθολου. Εκατσε σαν να ηταν εργοστασιακη.
Το παχος (10mm) ειναι ιδανικο και για την προστασια των τσιμουχων απο λασπες και μικρες πετρες που μπορουν να περασουν και να χαλασουν τα ρουλεμαν του τροχου.
Προβαροντας τις δαγκανες:
Εδω φαινεται ποσο κοντα εχουν ερθει ολα. Μεταξυ του δισκου και της πλακας εχω περιπου 2,5mm. Ακριβως τοσα εχω και μεταξυ της πλακας και της δαγκανας. Οποτε θα πρεπει να φτιαξω στον τορνο 4 ροδελες με παχος 2,5mm για να κατσει στην μεση η δαγκανα.:
Μετα πηγα στην αλλη πλευρα...
Εκει τα πραγματα ειναι ακομα πιο στριμωγμενα. Εδω εχω ξεκινησει να λινω.
Οι δυο κατω βιδες μου εβγαλαν νερο... Οχι πολυ αλλα αρκετο για να αλλειωσει τα χαρακτηριστικα του γρασσου. Η βλακεια ειναι δικη μου.....

Οταν εσφιξα το high steer με τις 4 βιδες δεν εβαλα καποιο μονωτικο στα σπειρωματα και μεσω της κεφαλης της βιδας, κατεβασε το νερο κατω. Παλι καλα που το ειδα νωρις και θα παρω τα μετρα μου.
Οχι δεν θα το αφησω ετσι.... απλα το εκανα μεγαλυτερο γιατι δεν ηξερα ποσο και σε τι σχημα θα το εκοβα αργοτερα....
Αυτο ειναι το κενο μεταξυ της πλακας των φρενων και του high steer:
Εφοσον θα κοψω την αντιστηριξη του high steer (για να χωρεσει η δαγκανα) θα πρεπει να κανω μια καινουργια που θα πιασει στην πλακα.
Η αντιστηριξη του high steer κομμενη.....
Εκοψα και τα αυτακια των παλιων φρενων:
Και μετα τα ξαναεβαλα επανω για να τα συνδεσω μεταξυ τους:
Εκανα τις τρυπες (Μ10) στο high steer και αφου τραβηξα σημαδια ευθυγραμμισης εκανα τις τρυπες και στο πλακακι απο κατω:
Και αφου τα βιδωσα και τα εσφιξα ΟΛΑ στην θεση τους, τσιμπησα τα δυο κομματια με την argon:
Τα υπολοιπα θα τα δειτε μεσα στην εβδομαδα που θα τελειωσω με τις πλακες.
Πρεπει να κολληθουν-τριφτουν-τρυπηθουν και να τους ανοιξω σπειρωματα.
Keep thinking......