Ήμαστε όλοι εξοπλισμένοι με mud ελαστικά, ιμάντες, κλειδιά, φτιαρια και λοιπά; Επίσης να δουμε και πόσοι εργάτες θα υπάρχουν στα οχήματα που θα συμμετάσχουν γιατί μάλλον θα χρειαστούν.....
Καλησπερα κ απο μενα.ενδιαφερομαι κ εγω να ερθω αλλα δεν εχω εργατη ουτε mud ελαστικα... Δε θα μπορω συμμετασχω λετε?τα ελαστικα μου ειναι yokohama AT-S
Ουτε εγω εχω τπτ... Μονο wrangler λαστιχακι... Κοτσαδωρο και δεστρες αυτοκινητου... Είναι στην κρίση σας αν μπορώ να συμμετάσχω... Μην σας ταλαιπωρήσω..
Με τέτοια βροχή που έχει ρίξει χωρίς λάστιχα δε θα πάμε ουτε 10 μετρα. αν μείνουμε πουθενά,χωρίς εργάτες θα μας φάνε οι λύκοι.στα 5 αμάξια πρεπει να υπαρχουν τουλαχιστον 3 εργάτες για την ασφάλεια μας! Αν ο διοργανωτής βάλει προϋποθέσεις στα οχήματα τοτε θ ακολουθησω....
Εγώ ΑΤ λάστιχα έχω και χειροκίνητο εργάτη-κιθάρα τιρφορ. Είστε ΌΛΟΙ ευπρόσδεκτοι. Την καλή σας διάθεση φέρτε μόνο. Υπάρχουν πολλές διαδρομές και αναλόγως τι θα συναντήσουμε θα κινηθούμε..
Τελικα εμεις με τα αυτοκίνητα χωρίς έξτρα θα κάνουμε υπομονή για την επόμενη βόλτα .. Η βροχή 3 μερες μέχρι κ σήμερα πέφτει ασταμάτητα και με καταιγίδες. Ισως τα παιδια εχουν δίκιο που λενε για εργάτες κτλ... Θα τους ταλαιπωρησουμε σίγουρα
Επίσης εφόσον οι συμμετοχες είναι ελάχιστες... Τι θα λέγατε να το κάνουμε ενα αλλο 2ημερο; για να μπορούμε κ εμεις τη μια ημέρα να κάνουμε κάποιες βόλτες οχι τοσο απαιτητικές;
Μάλλον (λογω υποχρεώσεων) δεν θα μπορέσω να έλθω.... Ελπίζω σύντομα να δοθεί η ευκαιρία να συναντηθούμε απο κοντά και να γνωρίσουμε και τους καινούργιους φίλους μας. Θέλω να περάσετε καλά και περιμένουμε ανταπόκριση και νέα σας ............