Η γραμμη της τρομπας ειναι απο την πλευρα του οδηγου. Ξεκιναει απο το ταμπλο, περναει κατω απο την μοκετα (ακριβως κατω απο το καθισμα του οδηγου) και φτανει ακριβως διπλα απο το χειροφρενο. Σε εκεινο το σημειο μεσω της λαστιχενιας ταπας περναει πλεον κατω απο το αυτοκινητο:
Και καταληγει σε 2 βυσματα (παροχη και σταθμη βενζινης) ακριβως απο κατω:
georgekoko μηπως θελεις να κοψεις το ρευμα που παει στην τρομπα για λογους προστασιας?ειμαι και εγω στην πριζα να κανω κατι τετοιο αντικλεπτικο αλλα οχι απο την τρομπα.εχω σκευτει κατι απο τον πολλαπλασιαστη αμεσως μετα την ασφαλειοθηκη με εναν διακοπτη που να αντεχει στα 15Α DC καθως τοσα Α ειναι η ασφαλεια.υπαρχει ομως και ενα ενδεχομενο που με τρομαζει.... λεω τωρα εγω..τι θα γινοταν εαν σε καποια χρονικη στιγμη ο διακοπτης καρβουνιαζε την επαφη σε καποια πορεια με χιλιομετρα και ξαφνικα το αθτοκινητο εσβηνε??ειναι λιγο τρομακτικο....εαν παντως θες να κανεις κατι τετοιο ακομα και με την τρομπα μηπως να το ξανασκευτοσουν?επισης ειχα δει σε προηγουμενο ποστ τον jeo (θοδωρη)να λεει οτι ειχε βαλει ενα σωρο διακοπτες αλλα το μπιπ επαιρνε συνεχεια εμπρος ετσι δοκιμασα να βγαλω την ασφαλεια του πολλαπλ. και δεν πηρε αναμενομενο βεβαια αλλα δεν ξερω τι γινεται με τον καταλυτη λογο ακαυτης.φιλικα