Εδω ειμαστε!!!! Μετα απο μακρα περιοδο αναμονης λογω γιορτων επανηλθα στο τρεξιμο.
Πρωτα απ'ολα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να εχουμε και οτι επιθυμειτε να το παθετε....
Την τελευταια φορα που τα ειπαμε ο Πανος ειχε κανει το αυτοκινητο του συναρμολογουμενο και εγω επρεπε να κολλησω τους ανταπτορες των φρενων.
Πλεον οι ανταπτορες ειναι κολλημενοι και το αυτοκινητο του Πανου.... ειναι ακομα συναρμολογουμενο.....
Πρωτα απ ολα τρυπησα τους ανταπτορες με ακριβεια 0,001 του χιλιοστου για να κατσουν πανω τους τα τετραπιστονα.:
Μετα κολλησα την αντιστηριξη του high steer. Για να μην πετσικαρει απο την κολληση και για να μην κραταω τον κωλο μου μετα, το κολλησα με μεγαλα κενα χρονου και για να το τσεκαρω αντεγραψα την περιεχομενη γωνια σε δυο χαρτονακια.
Περιττο να πω πως δεν εκανε κιχ.
Και μετα επεσα σε αδιεξοδο..... Η αρχικη σκεψη ηταν να ανοιξω σπειρωμα στους ανταπτορες και να βιδωσω απ'ευθειας τα τετραπιστονα πανω τους. Δεν μου αρεσε ομως για 2 λογους. Πρωτον θα ειχα μονο 10mm σπειρωμα, ενω οι εργοστασιακες θεσεις του patrol ειχαν 15mm και δευτερον θα επρεπε να βαλω ροδελες-αποστατες 2,5mm αναμεσα απο τον ανταπτορα και την δαγκανα. Αν ηθελα να παιξω λιγο δεξια-αριστερα δεν θα μπορουσα....
Οποτε εκανα το εξης.
Εφτιαξα στον τορνο 4 σιδερενιες φωλιες μηκους 15mm και διαμετρου 22mm. Τα 15mm προκυπτουν προσθετωντας το κενο δισκου-ανταπτορα+παχος ανταπτορα+κενο ανταπτορα-δαγκανας. Οπως βλεπετε εξαντλησα καθε περιθωριο.
Και τους ανοιξα σπειρωμα 12Χ1,25 στον τορνο:
Ομορφα ε?
Μετα περασα με αλεζουαρ τις παλιες τρυπες των φρενων. Το αλεζουαρ (στην συγκεκριμενη εφαρμογη 12mm) για οσους δεν το ξερουν ειναι κοπτικο εργαλειο και δημιουργει μια τελεια τρυπα σε σχεση με το τρυπανι που μπορει να βγαλει απο 11,9 εως 12,1 αναλογα τις συνθηκες και την κατασταση του. Επειδη λοιπον δεν θελω να εχω φρενα-κουδουνιστρες και απαιτω ακριβεια το εκανα ετσι:
Αυτη ηταν η αρχικη ιδεα:
Απ'ευθειας βιδωμα στους ανταπτορες. Φτωχο ε?
Και ετσι εγινε τελικα. Περαστες πλεον βιδες και βιδωμα των φωλιων πανω τους:
Και αφου ανοιξα τις αναλογες τρυπες (22mm) στους ανταπτορες τα περασα μεσα:
Πλεον μπορω να ρυθμισω το offset της δαγκανας οσο θελω, χωρις κοπο.
Αυτα εγιναν το Σαββατο. Την Κυριακη που περασε πηγα και εκανα τις προβες μου και τσιμπησα τις φωλιες στους ανταπτορες.
Κυριακη πρωι.
Τσεκαρισμα δαγκανας:
Ναι, κανενα προβλημα.
Και μετα ξανα ολα εξω για να μπει ο δισκος και στην συνεχεια η δαγκανα:
Με την βοηθεια των μεταβλητων φωλιων εφερα την δαγκανα εκει που ηθελα και τσιμπησα τις φωλιες.
Το τσιμπημα αποδειχτηκε σπασιμο νευρων και κατεβασμα οχετου απο το στομα μου γιατι ειχα μονο 10mm "παραθυρο" να πλησιασω την τσιμπηδα.......
Σκ@τ@ τσιμπημα!!!!!!
Για να μην σας κουραζω, τα ιδια εγιναν και στην αλλη πλευρα (πιο ευκολα βεβαια, γιατι ελειπε το high steer).
Αξιζει να δειτε τα περιθωρια που ειχα και την εκμεταλευση χωρου που εκανα.

Keep thinking......