Τρεμει το τιμονι

Ή πώς μεταφέρει στον χώμα την ισχύ του το θηρίο..

Δημοσίευσηαπό Kanelj » Παρ Ιούλ 20, 2007 11:53 am

Εμενα παλι μεχρι πριν μια βδομαδα ετρεμε στα 80 αλλα οταν πατουσα φρενο!
Τωρα που το πηγα για service και αλλαξαν τακακια,το κανει και με γκαζι στα 80! :shock: :shock: :shock: :shock:
Αρα μαλλον κατι με τακακια-δισκους παιζει!
Εικόνα
www.secret-rooms.gr
Ένα ζωντανό παιχνίδι γρίφων !
Ανακάλυψε τα μυστικά του κάθε δωματίου!Έχεις 60’ στη διάθεσή σου...Αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
Kanelj
Moderator

Δημοσίευσηαπό gerasimosjimny » Παρ Ιούλ 20, 2007 1:26 pm

Εμενα μου το εκανε μετα απο λιγο off road ειχε λασπες αλλα μετα σταματησε.και πολυ λιγο οταν ειμαι στης μεγαλες ταχυτητες και φρεναρο
Άβαταρ μέλους
gerasimosjimny

Δημοσίευσηαπό Antonis » Παρ Ιούλ 20, 2007 1:55 pm

Κοιτάξτε, και΄εγώ η αλήθεια είναι οτι δεν πιστεύω οτι φταίνε οι ζάντες ή τα μουαγιέ αλλά εφόσον μου τα αλλάζουν δωρεάν για πιο λόγο να μήν τα αλλάξω; Γι αυτό άλλωστε το ανέφερα και εδώ..

Βέβαια αυτοί ισχυρίζονται οτι από τις στραβές ζάντες στράβωσαν τα υπόλοιπα (μουαγιέ και δισκοι).

Τι να πώ, δεν ξέρω.θα σας πώ τον Σεπτέμβριο νεότερα!! :hello:
Άβαταρ μέλους
Antonis
HJC Member

Δημοσίευσηαπό teo1220 » Παρ Ιούλ 20, 2007 4:32 pm

-θοδωρης-
teo1220

Δημοσίευσηαπό Antonis » Παρ Ιούλ 20, 2007 5:00 pm

Άβαταρ μέλους
Antonis
HJC Member

Δημοσίευσηαπό teo1220 » Παρ Ιούλ 20, 2007 7:05 pm

-θοδωρης-
teo1220

Δημοσίευσηαπό Antonis » Σάβ Σεπ 08, 2007 1:13 am

Και συνεχίζω το θέμα, πήγα σήμερα και άλλαξα αυτά που είχα πεί χωρίς να πληρώσω δραχμή εεεεεεε ευρώ ήθελα να πώ!! :lol:

Με την ευκαιρία άλλαξα και λάστιχα έβαλα τα bridgestone ΑΤ 205/70/15!
Η αλήθεια είναι οτι μου κάνει ένα τρέμολο το τιμόνι άλλα φταίει οτι δεν έχει γίνει ζυγοστάθμιση καθόλου στα λάστιχα επειδή είναι απάτητα!

Όταν θα κάνω μερικά χιλιόμετρα και του κάνω ζυγοστάθμιση θα σας πώ νεότερα!
JimnyClub.Gr
Άβαταρ μέλους
Antonis
HJC Member

Δημοσίευσηαπό Παναγιώτης » Δευτ Σεπ 17, 2007 11:46 pm

Εμένα μου το έκανε τον 1ο χρόνο χωρίς να είχα αλλάξει τίποτα.
Άλλαξα 2 φορές τις δισκόπλακες ( μέσα στην εγγύηση) και σταμάταγε για κανένα μήνα. Μέτα ξανα άλλαξα τις δισκόπλακες με brembo και σταμάτησε για 2 χρονια και αφού το είχα ψηλώσει και αλλάξει λάστιχα 215/75.
Πρίν 1 χρόνο το ξαναέκανε και άλλαξα το σινεμπλοκ της μπροστινής αντιστρεπτικής. Σταμάτησε για κανα μήνα. Μετά ξανάρχισε. Οπότε βρήκα την οριστική λύση. ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕ 80
Άβαταρ μέλους
Παναγιώτης

Δημοσίευσηαπό Antonis » Δευτ Σεπ 17, 2007 11:57 pm

JimnyClub.Gr
Άβαταρ μέλους
Antonis
HJC Member

Δημοσίευσηαπό kinigos » Κυρ Νοέμ 04, 2007 1:54 pm

Χαιρετώ το φίλους του forum, που με τις πληροφορίες τους είναι μια πηγή γνώσης του αυτοκινήτου μας.

Εχω 15.000 χλμ και κάτι ψιλά. Αρχισε το τρέμουλο απο τα 6.000 περίπου.
Στο πρώτο servis δε το ανέφερα καθόλου. Άλλωστε δεν ήταν ενοχλητικό. Σιγά-σιγά όμως άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, χωρίς όμως να είναι υπερβολικά έντονο, αλλά σε σημείο που δύο συνοδηγοί, το αντιλήφθηκαν. Παράλληλα είχα παρατηρήσει, ότι ενώ στα πρώτα χλμ το αυτοκίνητο πέρναγε πάνω από λακούβες, εγκάρσιες ανωμαλίες και γενικά ανωμαλίες του οδοστρώματος (μιλάω πάντα για άσφαλτο) και το τιμόνι το ένιωθα σφιχτό, δηλαδή να μην παίζει. Σε αυτά τα πρώτα χλμ δεν είχα και τρέμουλο. Μετά άρχισε να παρουσιάζεται το τρέμουλο και παράλληλα ένα παίξιμο του τιμονιού, όταν περνούσαν πάνω από ανωμαλίες και οι δύο μπροστινοί τροχοί. Τα ανέφερα στο servis και έγινε σύσφιξη του τιμονιού, σαν πρώτη ενέργεια. (Είχε έναν μικρό τζόγο, κενό, στην ουδέτερη θέση. Κάτι που εγώ δεν το είχα αντιληφθεί.). Μου είπε πως θα το σφίξει λίγο, ώστε να μη γίνει πολύ σκληρό. Εχω κάνει από τότε γύρω στα 500 χλμ, το έχω τσεκάρει πολλές φορές και δε μου το έχει κάνει ακόμα. Εννοείται ότι η ζυγοστάθμιση ήταν ΟΚ.
Ίδωμεν.
kinigos

Δημοσίευσηαπό kbaboysis » Τρί Νοέμ 06, 2007 5:57 pm

Καλησπερα σε ολους.Εχω καιρο που παρακολουθω το site σας παιρνοντας ιδεες και αποψεις για το jimny.Ειμαι ενα βημα πριν το αγορασω και ενα βημα πριν, γιατι με εχει προβληματισει αυτο με το τρεμουλο του τιμονιου.Οριστικη απαντηση και λυση απο οτι εχω διαβασει δεν υπαρχει, αλλοι αλλαζουν δισκοπλακες αλλοι βαζουν αμοτισερ τιμονιου.Σε αλλους το προβλημα εξαφανιζεται σε αλλους οχι αλλοι λενε οκ θα το δεχτω οπως εχει...κτλ.Δε μπορω να πω πως η ιδεα του να πω οκ δε πειραζει και δεχομαι το προβλημα οπως ειναι με καλυπτει.Να μπω στην διαδικασια να ξαχνω τι φταει και να αρχισω να αλλαζω πραγματα δε θελω.Γνωριζει καποιος ποιο ειναι το προβλημα και συμβαινει οτι συμβαινει? Ειναι δυνατον οι μηχανικοι της suzuki να μη γνωριζουν και να μη μπορουν να δωσουν λυση?

Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας
kbaboysis

Δημοσίευσηαπό safin » Τετ Νοέμ 07, 2007 10:18 am

Γεια σας
Εγώ το παράγγειλα και όταν κάποιος γνωστός μου ανέφερε το πρόβλημα το έγραψα εδώ σε μια άλλη ενότητα και πολύ σωστά ο διαχειριστής με παρέπεμψε εδώ και είδα με έκπληξη πόσα πόστ έχουν γραφτεί για το ίδιο θέμα και πόσο "άγνωστη" παραμένει η αιτία...
Συγκεκριμένα ο γνωστός μου έχει βουλκανιζατέρ και όταν έμαθε ότι θα πάρω το Jimny μου είπε μόλις το πάρω να του το πάω για έλεγχο γιατί τα περισσότερα έχουν πρόβλημα με την κρεμαγιέρα και τα ανταλακτικά κοστίζουν μου είπε ...1700 ευρώ!! Αν είναι δυνατόν!
Τι συμβαίνει άραγε;
safin

Δημοσίευσηαπό Turanga Leela » Τετ Νοέμ 07, 2007 3:51 pm

Turanga Leela
HJC Member

Δημοσίευσηαπό ΠΕΤΡΟΣΧΧ » Πέμ Νοέμ 08, 2007 8:54 am

Άβαταρ μέλους
ΠΕΤΡΟΣΧΧ
HJC Member

Δημοσίευσηαπό safin » Παρ Νοέμ 09, 2007 10:49 am

safin

ΠροηγούμενηΕπόμενο