ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Θέλετε παρέα για εκείνη τη βόλτα στο Μαραθώνα ή ακόμα και στα Βαρδούσια; ...θέλετε καφέ ; ......εδώ θα βρείτε την παρέα !!

ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ » Σάβ Μαρ 18, 2006 9:37 am

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Αγαπητοί φίλοι της τετρακίνησης
Η 1η Πανελλήνια Συγκέντρωση όλων των Φίλων της Τετρακίνησης αποτελεί πλέον γεγονός.
Για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 9, 10 και 11 Ιουνίου 2006 ελάτε όλοι με τα …τέσσερα (επί τέσσερα) να ανακαλύψουμε τη χαρά της οδήγησης μέσα από τη μαγεία της Ροδόπης.
Χώρος συγκέντρωσης θα είναι το δημοτικό κάμπιγκ στην παραλία Φαναρίου και το πεδίο της δράσης μας ολόκληρος ο νομός.
Το εξαντλητικό και εναλλακτικό τριήμερο περιλαμβάνει
• Περιήγηση στον ορεινό όγκο της Ροδόπης (μαγευτική φύση – άγρια άλογα – αιολικό πάρκο- πομακοχώρια)
• Διαδρομή στην Αρχαιολογική περιοχή της Μαρώνειας – πέρασμα μέσα από τους φημισμένους υδροβιότοπους και λίμνες της περιοχής
• Δοκιμασίες με τα αυτοκίνητα στην πίστα της Λέσχης μας
• Κουβεντούλα για τους τρόπους της καλύτερης οργάνωσης των συλλόγων μας σε πανελλαδικό επίπεδο και την προσπάθεια ανάδειξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού
• Πολλές πολλές εκπλήξεις για την διασκέδαση των επισκεπτών, απαιτητικών ή μη (μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις – συναυλίες – βραδιά σαρδέλας –κ.α.)

Σας περιμένουμε όλους (άφιξη από 8 Ιουνίου 2006)
(περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας)

ΤΟ Δ.Σ.
Τηλ. επικοινωνίας. 6932369534Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@4x4kom.gr
Ιστοσελίδα www.4x4kom.gr
Η Λέσχη 4X4 Κομοτηνής ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2004 και περιλαμβάνει στους κόλπους της τους συμπολίτες που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την οδηγητική απόλαυση της τετρακίνησης
ΛΕΣΧΗ 4Χ4 ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Δημοσίευσηαπό Chris » Κυρ Μαρ 19, 2006 11:19 am

Ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση.....

Τι λέτε παιδιά ανεβαίνουμε???? :D :D :D

Οι βόλτες "πάνω" είναι μαγικές...

Εγώ είμαι Μέσααα...
ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ....
Άβαταρ μέλους
Chris

Δημοσίευσηαπό ΠΕΤΡΟΣΧΧ » Κυρ Μαρ 19, 2006 9:43 pm

Αν δεν υπαρχει εκδρομη του συλογου εκεινη την ημερομηνια Εγω ειμαι μεσα . Θελω πολυ να παω σε εκεινα τα μερη οπου υπηρετησα την μαμα Πατριδα για 7 μηνες . Ειναι υπεροχα μερη ειδικα εκεινα στα πομακοχορια
Μικη και Εχινος .
Άβαταρ μέλους
ΠΕΤΡΟΣΧΧ
HJC Member

Δημοσίευσηαπό Chris » Τρί Μάιος 02, 2006 12:18 pm

ΦΟΡΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ....
Άβαταρ μέλους
Chris

Επιστροφή στο Ζητείται παρέα για βόλτα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης