Με νόημα ?

Χώρος αναψυχής , ανέκδοτα παροιμίες κτλ όλα εδώ.

Δημοσίευσηαπό mprizolas » Κυρ Μάιος 22, 2005 6:44 am

Προς P :

Mprizola εάν το είχε κρύψει κάποιος δεν θα το έβρισκες για να απαντήσεις .

Εκανες ποστ σε ένα τεχνικό (?) τοπικ και αντί να ασχοληθείς , εάν ήθελες , με το θέμα του τοπικ ενημέρωσες τα μέλη αυτού του φόρουμ για τις προσωπικές σου διαφωνίες .

Κάντο λοιπόν από εδώ, ότι είναι αυτό που θές τελος πάντων να κάνεις και όχι σε άσχετα τοπικ .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[/size]

8)

Προς IKE :

Προς ΠΕΤΡΟΣΧΧΧ :

.

[size=18]Όχι δεν είναι φάντασμα !!!!. Ο mprizolas τελευταία φορά ήταν στο αντάμωμα 4Χ4 αλλά δυστυχώς δεν είδε κανέναν εκπρόσωπο από το JimnyClub . ( Ίσως γιατί έμεινα μόνο το Σάββατο στο βουνό ) . Κρίμα πάντως που δεν ήρθατε παιδιά , όλος ο κόσμος είχε την απορία γιατί δεν κάνατε καμιά βολτούλα να φαμε κανά κοψίδι παρέα !!! . :wink: :lol: [/size]

Προς Jimnys :

Προς τους Admins και τον P :

Το post αυτό του φίλου IKE δεν είναι προσβλητικό και υβριστικό ???

Ε ναί, κρίμα είναι να υπάρχουν μίση και να χάνουμε σχέσεις με εξαίρετα άτομα σαν το μπριζόλα.

Αγαπητέ μου ΙΚΕ το γεγονός ότι είσαι αυτό που δείχνει το emotion που έχεις βάλει στο msg σου δεν αλλάζει ότι και να κάνεις και όσο και να προσπαθήσεις να με προσβάλεις ή να με βρίσεις !!! Τό μόνο που θα σου πω είναι το εξής ρητό τη συγκεκριμένη πράξη πολύ την αγάπησαν το λαλάκα όμως ουδείς !!!!!

Πω πω πήγε 07:30 πάω να την κάνω για καμιά βουνοκορυφή !!!! . Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από το να ξυπνάς το πρωί και να βλέπεις την ανατολή του ηλίου από ψηλά!!!!! :lol: . Προς το παρών σας δίνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς 8) !!!!

Υ.Γ.: To Jimny είναι το καλύτερο τετρακίνητο για την Ελλάδα !!!!
:lol:
mprizolas

Δημοσίευσηαπό joseph » Κυρ Μάιος 22, 2005 8:20 am

Φίλτατε brizolas,δυστηχώς στο αντάμωμα δεν ήρθα,γιατί ειχα εναν αγωνα να κερδίσω. Ελπίζω να τα πούμε στο επόμενο.
Τωρα,,,,διαφορές μεταξύ μας ,να ξερεις οτι πάντα θα υπάρχουν και αυτο το εξηγώ απλα.....λόγο των πολλών ατόμων. Δεν γίνετε να συμφωνούν ,όλοι,με όλους.
Σίγουρα το να εκφράσει ,οποιοσδήποτε απο εμας,την γνώμη του,ειναι δυσκολο....ιδιέτερα με τον "γραπτό λόγο" και εύκολα παρεξηγήσημος.

Δεν θα ήθελα να μπώ στην διαδικασία να απαντήσω,είτε σε εσενα,είτε στον ΙΚΕ ,γιατι δεν θα είμαι αντικειμενικός. (Καταλαβαίνεις τον λόγο.Εσενα δεν σε ξερω,ενω με τον ΙΚΕ, ξερω πότε είναι λάθος και πότε οχι.Σε αυτη την περίπτωση,είναι δεν ειναι λάθος,θα τον υποστηρήξω.Οπότε και δεν απαντω.)

Τέλος,αντι να κάνουμε πόστ για λίγους,θα σε παρότρεινα να γράψεις στο τόπικ για το αντάμωμα (κάπου υπάρχει) και να μας πείς πως περάσατε ,πως ήταν,ποιοί ήταν,π΄σοι ήταν ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΣΑΤΕ ?????? :lol: :lol: :lol:
Ελπίζω στο επόμενο να μαζευτούμε ΟΛΟΙ και να γίνει της ΠΟΠΗΣ !!!!!!!
Διαφορές θα υπαρχουν πάντα,αλλα αυτο θα ειναι ενας λόγος για να κάνουμε ΠΕΡΑ,τα προσωπικά μας και να συνυπάρξουμε ειρηνικά.
ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟ-ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!!!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Ιωσήφ-jimnyman.
joseph

Δημοσίευσηαπό IKE » Κυρ Μάιος 22, 2005 10:32 am

mprizola τις πίκρες σου και το μαράζι σου σε άλλο φόρουμ (σε ποιό άραγε?) και τα "είσαι που το είπες" άστα για παιδάκια του δημοτικού.

Με άτομα που δεν μου έχουν φερθεί σωστά δεν έχω και δεν θέλω να έχω κανένα πάρε-δώσε.
Άβαταρ μέλους
IKE
HJC Member

Δημοσίευσηαπό mprizolas » Κυρ Μάιος 22, 2005 11:04 am

Πίκρες και μαράζι αγαπητέ μου IKE εγώ δεν έχω !!!! Δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις , για να λες ότι δεν σου έχω φερθεί σωστά ( όπως παραπονιέσαι σαν παιδάκι του δημοτικού ) . Το γεγονός ότι έχουμε διαφορετική άποψη για ορισμένα θέματα είναι δικαίωμα μου και φυσικά δικό σου . Όπως επίσης είναι δικαίωμα μου να κάνω ένα σχόλιο στο post του P . ( Όντως τα Pajero που κερδίσουν τα rally δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που πουλιούνται στην αγορά , αν δεν θες να το καταλάβεις και αυτό είναι δικαίωμα σου . )
mprizolas

Δημοσίευσηαπό IKE » Κυρ Μάιος 22, 2005 11:11 am

Εσυ μπλέχτηκες στο τόπικ εδώ, όχι για να πείς την γνώμη σου (που είναι θεμιτό) αλλα για να μου την πείς (...).

τα υπόλοιπα είναι αστεία.

πάρτε και ενα λουκετάκι, το θέμα δεν ενδιαφέρει άλλου πέραν του mprizola άλλωστε.
Άβαταρ μέλους
IKE
HJC Member

Δημοσίευσηαπό Turanga Leela » Κυρ Μάιος 22, 2005 9:48 pm

Mprizolas θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί σου με ΠΜ καθώς θεωρώ βλακεία να εμπλακούν τόσα άτομα σε μια κενή ουσίας συζήτηση , ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατόν . Εάν έχω κάνει κάπου λάθος ευχαρίστως θα ανασκευάσω.
Turanga Leela
HJC Member

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Παιδική χαρά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης