ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ!!!! ΘΕΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!!! ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ jimnaki ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΕΝΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!! ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΣΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!!
Αυτό που σου είπα εγώ στην αρχή.μην κανεις το λάθος και πάρεις καινουριο.με τοσα φτιάχνεις χειροποίητο σε εταιρειες που ασχολούνται με κεντρικούς και είναι για μια ζωή.νομιζω οτι αλλάζουν και οι σταυροί ομως στο jimny όπως και στο samurai.η μήπως απ τη μεριά του σαζμαν έχει μπιλιοφορο;
Αυτό είναι που ανεβάζει το κοστος δυστυχώς....αν εχεις σκοπό να πας σε τρανσφερ απο samurai τώρα είναι η κατάλληλη στιγμη.και βάζεις κεντρικό απο samurai μετα που έχει δυο σταυρούς
Νομίζω ότι γίνεται και στα δύο άκρα με σταυρούς που αλλάζουν .... Επικοινώνησε με τον Αμοργιανό PROTRACK ( )γιατί πιστεύω ότι το φτιάχνει και ξενοιάζεσαι μια για πάντα.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΑΠΟ SAMURAI. ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΑΝΕΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΤΑΥΡΟ ΑΦΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟ.