Καλημέρα σε όλα τα μέλη του συλλόγου.Ως νέο μέλος στο site του συλλόγου θα ήθελα να σας παραθέσω το πρόβλημα που έχω με το Jimny μου και αν γίνεται με την βοήθεια σας να βρώ κάποιες απαντήσεις.
Όπως προείπα είμαι κάτοχος Jimny μοντ.98' , το οποίο πήρα μεταχειρισμένο πριν 2 χρόνια. Το αμάξι ήταν κ είναι σε πολύ καλή κατάσταση εντός κ εκτός δρόμου και δεν του έχουν γίνει μετατροπές. Είχε κάποια ψιλοπροβληματάκια λόγω παλαιότητας που μαζεύτηκαν και δεν είχαν σχέση με τον κινητήρα(πχ. ρουλεμάν,τακάκια,μικροδιορθώσεις σε φαναρτζή). Το μόνο που με ανησυχεί είναι μια διαρροή λαδιού εδώ κ 1 χρόνο σε ένα μικρό στρογγυλό καπάκι στο πίσω μέρος του κινητήρα κ ψηλά, όπου πάνω εκεί βρίσκεται ο αισθητήρας στρόφων ( αν δεν κάνω λάθος..μηχανικός δεν είμαι ) Παρ'ότι έχω αλλάξει το λαστιχάκι που υπάρχει εκεί 4-5 φορές το πρόβλημα παραμένει.
Τώρα στο μυαλό μου έρχονται 2 σενάρια : Ή κάτι δεν κάνουν σωστά οι μηχανικοί όταν αλλάζουν το λαστιχάκι ή κάτι παίζει με την θερμοκρασία του λαδιού στο κινητήρα με αποτέλεσμα να μου καίει το λαστιχάκι μετα απο κάποιο διάστημα κ να συνεχίζεται η διαρροή. Οποιαδήποτε γνώμη ή ανάλογη εμπειρία θα με βοηθήσει πολύ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Διονύσης