Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, σκεφτόμουν ακριβώς αυτό που φανταζεστε, την μετατροπή σε μηχανή στο κέντρο (εμπρός του πίσω άξονα). Αν και δεν έχω φτάσει στο σημειό να ρωτήσω αυτοπροσώπως στο υπουργείο (και κάτι μου λέει πως αυτό θα είναι από μόνο του περιπέτεια) όσο και αν έχω ψάξει δεν έχω βρεί κάτι που να το απαγορεύει ρητά.
Αυτό με τις θέσεις όμως είναι πολύ σημαντικό γιατί σε όλες τις περιπτώσεις που είχα σκεφτεί θα έπρεπε να καταργηθούν οι πίσω (αν και ίσως υπάρχει θεωρητικά η δυνατότητα είτε για διθέσιο, κάποιο cc πχ είτε -πιο δύσκολα- να παραμείνουν.
Εσύ Θοδωρή πως σκέφτεσαι να το ξεπεράσεις αυτό? Θεωρητικά εφόσον μειώνεις τις θέσεις και δεν τις αυξάνεις θα έπρεπε να υπάρχει τρόπος να μπορείς να το κάνεις νόμιμα.
Αυτό που έχω στο μυαλό μου αν και σε πολύ πρώιμο στάδιο είναι κάτι ανάλογο των Renault 5 mk1 turbo ή Clio V6 ίσως και 205T16. Το σκεπτικό θα είναι να χρησιμοποιηθεί μία φθηνή βάση ενός μικρού αυτοκινητου αλλά να γίνει 100% νόμιμα.
Έχω κάνει κάποια σχέδια και για ανάλογο Jimny μιας και είναι αρκετά φθηνά και το μόνο εκτός δρόμου ουσιαστικά στην κατηγορία αυτή αλλά είτε θα πρέπει να αυξηθεί το μεταξόνιο είτε να γίνουν χωροταξικά μαγικά και με την τετρακίνηση πιθανότατα να καταργείται (χωρίς να με καίει ιδιαίτερα αυτό).
Το βασικό όμως είναι να γίνει κάτι νόμιμα οπότε σε αυτό το επίπεδο το ψάνω προς το παρόν και επειδή ξέρω πως πολλοί έχετε κάνει βάρβαρες μετατροπές γι'αυτό ρωτάω τυχόν στοιχεία (όπως το πολύ χρήσιμο tip με τον αριθμό θέσεων).