Evros Adventure Trophy 2011

5...4...3...2...1....GO !!!!

Evros Adventure Trophy 2011

Δημοσίευσηαπό evrosadventuretrophy » Πέμ Ιαν 20, 2011 1:22 pm

Evros Adventure Trophy 2011

Ο συναρπαστικότερος αγώνας τετρακίνητων εν Ελλάδι θα είναι κοντά σας και φέτος το τετραήμερο 28/4 ως και 1/5/2011 με δυο κατηγορίες , extreme και hobby !

StAy TuNeD !!!
evrosadventuretrophy
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 20, 2011 1:18 pm

Δημοσίευσηαπό evrosadventuretrophy » Παρ Ιαν 21, 2011 6:53 pm

Για τους φίλους που ρωτούν :

Προσανατολιζόμαστε στο ότι η hooby θα είναι μια κατηγορία χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο στα μέτρα ασφαλείας όσο και στα αξεσουάρ βελτίωσης (εργάτες –μπλοκέ κτλ ) χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ποιο βελτιωμένα αυτοκίνητα δεν θα μπορούν να λάβουν μέρος στην κατηγορία .Οι συμμετοχές θα είναι μονές , ένα αυτοκίνητο δηλαδή και όχι δυο όπως της extreme , θα χρειάζεται συνοδηγός και κάποιο όργανο μέτρησης , ιδανικά ένα terratrip .
Το roadbook φυσικά θα είναι διαφορετικό από αυτό της extreme .
Σκοπός της hobby είναι να μπορέσουν να ζήσουν την εμπειρία και να μυηθούν στον τύπο αγώνος , καινούργιοι αγωνιζόμενοι χωρίς να καταστρέψουν τα αυτοκίνητα τους . Τα πάντα βέβαια είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με την αδρεναλίνη του πληρώματος ! Γι αυτό και στα trophy χρειάζεται εκτός από καλά προετοιμασμένο αυτοκίνητο και μυαλό !
evrosadventuretrophy
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 20, 2011 1:18 pm

Δημοσίευσηαπό evrosadventuretrophy » Πέμ Φεβ 03, 2011 4:34 pm

Εικόνα
evrosadventuretrophy
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 20, 2011 1:18 pm

Δημοσίευσηαπό evrosadventuretrophy » Τετ Φεβ 16, 2011 9:58 pm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QRi6WVfsOuY[/youtube]Μερικές πληροφορίες για την κατηγορία Hobby .Η Hobby αφορά μονές συμμετοχές αυτοκινήτων με οδηγό και συνοδηγό . Δεκτά γίνονται αυτοκίνητα που κυκλοφορούν κανονικά στον δρόμο (έχουν πινακίδες , ασφάλεια , φλας , φώτα, κόρνα , φαρμακείο , ρεζέρβα και ενάν πυροσβεστήρα 2 κιλών AFF ). Τα αυτοκίνητα πρέπει να φέρουν τουλάχιστον ένα μπλόκε διαφορικό στον πίσω άξονα και roll-bar (αφορά μόνο τα cabrio ) .Όλες οι μετατροπές-βελτιώσεις , εκτός από τετραδιεύθηνση είναι δεκτές και δεν αναγκάζουν σε αλλαγή κατηγορίας .
Για την σωστή πλοήγηση και τήρηση του roadbook χρειάζεται ένα καλιμπραρισμένο όργανο μέτρησης τύπου terratrip και μια πυξίδα . Στεγνά ρούχα , μικροεργαλεία επισκευής και ανταλλακτικά του αυτοκινήτου σας είναι μερικά από τα πράγματα που θα κάνουν ποιο εύκολη την ζωή σας την ώρα του αγώνα .
Να μην ξεχάσετε τα κράνη σας !Ας πούμε και λίγα λόγια για την Extreme … ή μάλλον δεν θα πούμε …καλύτερα να δείξουμε !

Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

evrosadventuretrophy
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 20, 2011 1:18 pm

Δημοσίευσηαπό evrosadventuretrophy » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:07 pm

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία αρκετών φίλων , αποφασίσαμε ότι το μπλοκέ στην Hobby δεν θα αποτελέσει τελικά απαίτηση της οργάνωσης ! Έχετε υπόψιν όμως ότι ο αγώνας που θα συμμετάσχετε είναι ένας αγώνας trophy οπότε ο νοών νοήτο …

Ως αφορά την μεταφορά των αυτοκινήτων έχουμε μιλήσει με δυο εταιρίες μεταφοράς (αυτοκινητάμαξες ) και περιμένουμε προσφορές .Θα ενημερωθείτε για το θέμα σύντομαFoto από την διαδρομή για την Hobby όχι ακόμη μιας και αυτή την στιγμή έχουμε βγάλει την πρώτη ημέρα της Extreme και ο καιρός αυτήν την εβδομάδα δεν μας τα λέει καλά .

Τα καλά νέα που σας έχουμε είναι ότι εφέτος στο camp θα υπάρχει κινητό πλυντήριο αυτοκινήτων , κινητό βουλκανιζατέρ και μερική υποστήριξη μηχανικού συνεργείου αυτοκινήτων. Ως γνωστόν θα υπάρξει στην Ορεστιάδα , για τις μεγαλύτερες ανάγκες επισκευής των αγωνιστικών σας , συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό όλο το τετραήμερο του αγώνα όλη την ημέρα και αν χρειαστεί και όλη τη νύχτα .

Πάμε να δούμε μερικές ακόμη foto από την πρώτη ημέρα της Extreme .


Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα


evrosadventuretrophy
 
Δημοσιεύσεις: 5
Εγγραφή: Πέμ Ιαν 20, 2011 1:18 pm


Επιστροφή στο Αγώνες 4x4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης