Τακτική για τον αγώνα της 8/2/2004

5...4...3...2...1....GO !!!!

Τακτική για τον αγώνα της 8/2/2004

Δημοσίευσηαπό chriska » Τετ Ιαν 28, 2004 2:27 pm

Μετά την προτροπή του Panou άνοιξα αυτή την ενότητα για να ανταλλάξουμε απόψεις σχετικά με την πολιτική που(ίσως) ακολουθήσουμε,όσοι απο εμάς συμμετάσχουν στο Trail Ride του Ξυλοκάστρου.Επιθυμία μας είναι να φέρουμε τουλάχιστον ένα πλήρωμα απο το club στις προνομιούχες θέσεις για κύπελο.
Γιαυτό σκεφθήτε και το συζητάμε ίσως και στην επόμενη συνάντησή μας.
Εχω κάτι στο μυαλό μου αλλά περισσότερο θα κριθεί απο τι πληρώματα και αυτοκίνητα θα στελεχώσουν την ομάδα.
Προτείνω 3 ομάδες των δύο αυτοκινήτων για να είμαστε ευέλικτοι και δύο αυτοκίνητα "λαγούς" ή μπαλαντέρ που ίσως να "θυσιασθούν" ή τερματίσουν πρώτοι.Πρέπει η μία ομάδα να είναι βοηθείας(δηλαδή να έχει εξοπλισμό που θα μπορεί να βοηθήσει τους άλλους και να βρίσκεται στη μέση των άλλων ομάδων.
Οσο για το ξεκίνημα πρέπει να είμαστε και οι έξη ο ένας μετά τον άλλον, ενώ οι λαγοί μπροστά-μπροστά.
Οσοι πάνε απο το Σάββατο θα πρέπει να παίξουν το ρόλο του λαγού γιατί μπορούν να πάνε νωρίς-νωρίς στην εκκίνηση γαι θέση εκκίνησης.
Αυτό είναι ένα γενικό πλάνο, πρέπει όμως να πούμε και λεπτομέρειες.
Το επίμαχο σημείο με τον πηλό δεν θα έχει αριστερά του γκρεμό και έτσι θα είμαστε πιό σίγουροι.Πληροφορίες λένε ότι δύο διαδρομές που περίμενα σαν "πατημένες" για να "πυροβολήσω" δεν θα είναι μέσα.Ισως να είναι και ψέμα.Θα δούμε.Περισσότερα στη συνάντηση, εκτός και έχει κάποιος να δηλώσει τακτική.
chriska
 

Επιστροφή στο Αγώνες 4x4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης