ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EKΔΡΟΜΩΝ της Λέσχης 2006

Θα σε πάρω να φύγουμε...σ΄άλλη γη σ΄άλλα μέρη

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ EKΔΡΟΜΩΝ της Λέσχης 2006

Δημοσίευσηαπό administrator » Τρί Φεβ 07, 2006 7:01 pm


φεβρουάριος 12 Γεράνεια
ΥΠΕΥΘ: Noon
Εξερευνητική/Περιηγητική

φεβρουάριος 25-Μαυρολιθάρι -26-Αράχωβα
ΥΠΕΥΘ: P
Εξιδεικευμένη/Περιηγητική

μάρτιος 6 Σαγμάτειον όρος-Παραλίμνη
ΥΠΕΥΘ: Ανοικτή
Περιηγητική

μάρτιος 25 Β. Ευβοια
ΥΠΕΥΘ:Skipper
Εξιδεικευμένη/Περιηγητική

απρίλιος 9 Zήρεια
ΥΠΕΥΘ:P
Περιηγητική

απρίλιος 29-30-1 Tζουμέρκα
ΥΠΕΥΘ: PetrosXXX
Περιηγητική/Εξερευνητική

Μαιος 7 Μπελέτσι - Πάρνηθα
ΥΠΕΥΘ: Νοοn - P
Περιηγητική

Μαιος 14 Εκδήλωση - Σχοινιάς
ΥΠΕΥΘ: HJC
Εκδήλωση

ιούνιος 9-10-11 1η Πανελλήνια Συγκέντρωση από την Λέσχη Κομοτηνής
ΥΠΕΥΘ: HJC
Εκδήλωση

ιούνιος 24-25 Ανδρος
ΥΠΕΥΘ: Paylina
Εξερευνητική/Περιηγητική

ιούλιος 8-9 Xιλιαδού
ΥΠΕΥΘ: Ανοικτή

ιούλιος 22-23 Πάνταβρέχει
ΥΠΕΥΘ: P
Περιηγητική

ιούλιος 30 Beach Party
ΥΠΕΥΘ: HJC
Εκδήλωση

σεπτέμβριος 9-10 Κύμη
ΥΠΕΥΘ: Chris
Εξερευνητική/Περιηγητική

οκτώβριος 6-7-8 Πήλιο-Μαυροβούνι
ΥΠΕΥΘ: P
Εξερευνητική/extreme

νοέμβριος 4-5 Μαντούδι
ΥΠΕΥΘ: Skipper/Kostis1974
Περιηγητική/εξιδεικευμένη

δεκέμβρης 1-2-3 Ορεινή Ναυπακτία
ΥΠΕΥΘ: P
Εξερευνητική/εξιδεικευμένη


Σημείωση 1: Ανοιχτή : Συλλογική εκδρομή που αναλαμβάνει να διεκπαιρεώσει ο Σύλλογος . Μινιμουμ οργάνωση 1 άτομο για κάθε 7 αυτοκίνητα. Την οργάνωση αναλαμβάνει το ΔΣ , τα μέλη της οργάνωσης δεν χρειάζεται να είναι αναγκαστικά από το ΔΣ.

Εξερευνητική. Είναι η κατηγορία όπου ο υπεύθυνος της εκδρομής δεν γνωρίζει μέρος ή ολόκληρη την διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι συμμετέχοντες . Ακόμα και εάν είναι μέρος μιας διαδρομής ή μια διαδρομή σε σύνολο πολλών τότε η εκδρομή θα πρέπει να τοποθετηθεί στις εξερευνητικές..

Γνωστή . Είναι η κατηγορία όπου ολόκληρη η διαδρομή είναι γνωστή στον υπεύθυνο τηνς εκδρομής ή σε περισσότερους (οπότε σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δηλωθούν εκ των προτέρων οι υπόλοιποι υπεύθυνοι). Στην περιγραφής της εκδρομής δεν χρειάζεται να γραφτεί ο χαρακτηρισμός γνωστή , αυτό θα εννοείτε εφόσον δεν αναγράφεται το εξερευνητική.

Περιηγητική. Η διαδρομή αυτή περιλαμβάνει βατούς χωματόδρομους και μόνον. Η κίνηση 4χ2 είναι συνήθως αρκετή , η 4κίνηση καθιστά το ταξίδι ασφαλέστερο και θα υπάρξουν λιγότερα προβλήματα.

Εξειδικευμένη . Η 4κίνηση και ειδικά οι κοντές σχέσεις είναι απαραίτητα. Χωματόδρομοι με πολύ λάσπη , νεροφαγώματα και μεγάλες κλίσεις χωρίς λάσπη , πέρασμα ποταμών.

Extreme. Τα συστατικά της εξειδικευμένης ταυτόχρονα , και με αντίξοες καιρικές συνθήκες . Οι ζημιές στα αυτοκίνητα είναι αρκετά πιθανές.

Εξερευνητική/περιηγητική Σχεδόν ή παντελλώς άγνωστη αλλά θα είναι εύκολη
Εξερευνητική/ Εξιδεικευμένη Σχεδόν ή παντελλώς άγνωστη αλλά αναμένουμε δυσκολίες
Περιηγητική , Εξιδεικευμένη και Extreme
Δυνατότητα να υπάρχει διπλός χαρακτηρισμός όπως περιηγητική/εξειδικευμένη το οποίο σημαίνει ότι με δύσκολες καιρικές συνθήκες μπορεί να μεγαλώσει η δυσκολία μίας εκδρομής και από περιηγητική να γίνει εξιδεικευμένη.

Σημείωση 2: Εκδρομές με διπλή μορφή, σημαίνει ότι υπάρχει δυνατότητα παράκαμψης των εξειδικευμένων κομματιών για όσους θέλουν. Ειδικά όμως για τη χειμερινή περίοδο, ο διπλός χαρακτηρισμός μιας εκδρομής, σημαίνει ότι με δύσκολες καιρικές συνθήκες μπορεί να μεγαλώσει η δυσκολία της.
Σημείωση 3: Εκτός των προγραμματισμένων εκδρομών, θα γίνονται και άλλες στα ενδιάμεσα κυρίως Σαββατοκύριακα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή τις απαιτήσεις των μελών μας.
Σημείωση 4: Οι υπεύθυνοι των εκδρομών θα παρουσιάζουν στο site, με ανακοίνωση τους το πρόγραμμα της εκδρομής τους 2 εβδομάδες τουλάχιστον πριν τη πραγματοποίηση της. Η κατηγορία της εκδρομής δεν μπορεί να αλλάξει κατά την διάρκεια των 2 αυτών εβδομάδων εκτός εάν συντρέχουν λόγοι και μόνον μετά από συννενόηση με το ΔΣ.
Σημείωση 5: Μόνον τα μέλη μπορούν πάντα να λαμβάνουν μέρος σε δραστηριότητες του Συλλόγου δωρεάν (εκδρομές , εκδηλώσεις - events , εκπαιδευτικά σεμινάρια , συναντήσεις κ.α ) και έχουν πάντα προτεραιότητα .ΜΕ αποφάση του ΔΣ του Συλλόγου τα μη μέλη θα πληρώνουν 10 ευρώ την ημέρα στις εκδρομές. Εκτος απο τις ανοιχτες εκδρομες
Άβαταρ μέλους
administrator
 
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 25, 2004 9:53 am

Επιστροφή στο Εκδρομές-Εκδηλώσεις

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες