Οροι χρήσης του φόρουμ από τους Αποκλειστικούς Προμηθευτές

....για τα δύσκολα

Δημοσίευσηαπό administrator » Δευτ Μάιος 02, 2005 1:00 am

Οροι χρήσης των Τεχνικών Ενοτήτων απο τους Aποκλειστικούς Προμηθευτές .

Ο Σύλλογος μας σύμφωνα με την απόφαση του στις 6/11/2004 θεώρησε εφικτό να υπάρξει μια τέτοια συνεργασία , αλλά με την προυπόθεση ότι θα υπάρξουν συγκεκριμένοι όροι συμμετοχής στην συζήτηση που θα πρέπει να γίνουν αποδεκτοί από τους Α.Π πρίν αρχίσουν να συμβάλλουν στις συζητήσεις των Τεχνικών Ενοτήτων.

Καταρχάς οι όροι χρήσης του φόρουμ όπως αυτοί αναγράφονται στην ενότητα “Ανακοινώσεις του φόρουμ” ισχύουν στο ακέραιο ενώ προστίθενται και άλλοι .

Επιτρέπεται η ενημέρωση των μελών του φόρουμ για νέα προιόντα του Α.Π για το είδος εάν πρόκειται για είδος ή την εταιρεία εάν πρόκειται για εταιρεία των προιόντων της οποίας ο επαγγελματίας έχει επιλεγεί να προμηθεύει τα Μέλη του Συλλόγου.
Δεν επιτρέπεται η αναφορά σε προιόντα , νέα ή ήδη υπάρχοντα , που ο επαγγελματίας δεν είναι για αυτά Α.Π . Εάν ο επαγγελματίας πιστεύει ότι τα προιόντα που δεν έχουν σχέση με τα εγγεκριμένα είναι χρήσιμα για τα Μέλη του Συλλόγου θα πρέπει να ακολουθήσει την ίδια διαδικασία που ακολουθεί κάθε Προμηθευτής , δηλαδή να δώσει την προσφορά του για αυτά τα προιόντα στην Επιτροπή Προμηθευτών που θα του απαντήσει μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα για το εάν θα συμπεριληφθούν αυτά στην λίστα των προιόντων που ο Α.Π προμηθεύει στον Σύλλογο .

Επιτρέπεται η μεταφορά γνώσης από τον Α.Π προς τα Μέλη (το κύριο ζητούμενο για τον Σύλλογο και τα Μέλη του) για ήδη υπάρχοντα προιόντα για τα οποία ο επαγελματίας είναι Α.Π . Τα ποιοτικά χαρκατηριστικά , ο τρόπος λειτουργείας , τα τυχόν προβλήματα και ο τρόπος επιδιόρθωσης τους είναι τα κύρια θέματα συζήτησης.

Επιτρέπεται η συζήτηση σε τεχνικά θέματα γενικής φύσεως .

Δεν επιτρέπετα σε καμία περίπτωση η συζήτηση για προιόντα του Α.Π κατά την οποία θα συγκριθούν (έμμεσα ή άμεσα) όμοια ή ανόμοια προιόντα του με όμοια ή ανόμοια προιόντα άλλου Α.Π παρά μόνον ως παράθεση τεχνικών χαρακτηριστικών και μόνο , και πάντα χωρίς να γίνεται καμία προσπάθεια σύγκρισης.

Δεν επιτρέπεται η αναγραφή τιμών , νέων ή ήδη υπαρχόντων προιόντων , καθώς και η κάθε είδους προσφορά , έκπτωση , δώρο κλπ προτού αυτή έχει δοθεί προς αξιολόγηση και έγκριση από την Επιτροπή Προμηθευτών .

Από την στιγμή που οι όροοι αυτοί γίνονται αποδεκτοί ο Α.Π πρέπει επίσης να γνωρίζει ότι :

Η Ομάδα που είναι επιφορτισμένη με τον συντονισμό των συζητήσεων και αποτελείται από 4 Μέλη του Συλλόγου θα προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση αυτή κρίνει σωστή για να υπάρξει τήρηση των παραπάνω όρων χρήσης . Σε πιθανό πρόβλημα κάποιος από την ομάδα των Συντονιστών θα έρθει σε επικοινωνία με τον/τους Α.Π και θα φροντίσει να γίνει γνωστός ο λόγος για το οποίο είναι έτοιμη να λάβει μέτρα. Θα ζητηθεί από τα εμπλεκόμενα μέρη να λυθεί το πρόβλημα χωρίς την άμεση εμπλοκή της ομάδας και εάν δεν υπάρξει λύση η ομάδα μπορεί να ζητήσει από τον/ους Α.Π έως και την διαγραφή του από το φόρουμ , χωρίς αυτό να αλλάζει την οποιαδήποτε άλλη συνεργασία του Συλλόγου με τον Α.Π .


Πιστεύουμε ότι με λίγη προσπάθεια από τα Μελη του Συλλόγου , τους Α.Π και της ομάδας Συντονιστών όλα θα ταιριάξουν άψογα και θα υπάρξουν οφέλη για όλους.
Άβαταρ μέλους
administrator
 
Δημοσιεύσεις: 164
Εγγραφή: Κυρ Ιαν 25, 2004 9:53 am

Επιστροφή στο Εξοπλισμός 4x4

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες