από kermit » Παρ Ιαν 21, 2011 7:10 pm
Απο σήμερα είμαι κ εγω αεριωθουμενος.
Jimny Rocks, πνευμονα έχεις κ αν δεν τον λενε ετσι στα ελληνικα βαπτισια, κάνει την ίδια δουλειά τελοσπαντων.
ZAVOLI εβαλα κ εγω, φαίνεται ιδιο με το δικό σου, απλα έχουμε τα συμπράγκαλα σε άλλη διάταξη, κυρίως για να υπάρχει χώρος οταν θα μπεί η μεγαλύτερη μπαταρία για τον εργάτη μου. Δλδ ο πνευμονας μπηκε μπροστα στον οδηγό. Ο εγκέφαλος μπήκε οσο πιο ψηλα ήταν δυνατό με το κεφάλι προς τα κατω για να στραγγίζουν τα νερα πιο ευκολα, αν κ δεν υπάρχει τρελλο προβλημα με την υγρασία όπως μου ειπε. Α, και η ταπα ανεφοδιασμου μπηκε ψηλα στον προφυλακτήρα, προβλέποντας μελλοντικό κόψιμο του.
προχθες εβαλα την τελευταία σακουλα σουπερ μαρκετ στο πορτ μπαγκαζ, γιατι δεν προκειται να ξαναμπει ποτε τιποτε εκει, αν και τελικά είναι καλο μερος για να βαζεις τους ιμαντες χύμα (και μόνο αυτόυς)
60λτ είναι η φιάλη μου, και έχω την επιλογή να ελεγχω το αν γεμίζει full, με δική μου ευθύνη (κανονικα θα γέμιζε περίπου στο 80% για λόγους ασφαλειας συστολων απο ζέστη κλπ). Είναι λιγο γομαρι.
Στο δρόμο μεχρι στιγμής δεν ενιωσα διαφορα, απο κατανάλωση θα κρίνω απο πολλαπλες συνθήκες κ θα επανέλθω!