Το σάββατο θα κατέβει η μάνα μου (υποψήφιο μέλος του club ) και θέλει να την πάω βόλτα στην πάρνηθα.....
Οπότε μάλλον στα κλασσικά,καμιά πεδική χαρά,βούντημα και τα υπόλοιπα γνωστά αττικαρχικά μέρη
Σήφης και Γιώργος τα έδωσαν όλα ......αξιοσημείωτη λεπτομέρεια> Αν και άσχετος ο Γιώργος καλά τα πάει .
ΥΓ. Μην λές τον καθένα πενταχάμηλο γιατί έχω χάσει το μέτρημα .
Ο Σήφης είναι ο Εξαχάμηλος . Ο Κώστας είναι ο Original Πενταχάμηλος και εσύ είπαμε είσαι ο Τριχάμηλος ο εργατικός.
Και να διαβάσεις το τοπικ γιατί αμα σε ξαναπιάσω αδιάβαστο θα σε στείλω Καστοριά , σήμερα σε χωριό του νομού είχαν 2 μέτρα χιόνι.
Άν και οι τρείς,είχαμε ίδιο ύψος διαφορικών,απο το εδαφος(χιόνι),του Γιώργου είχε τις ποδιές,με αποτέλεσμα......... απλά να τακάρει γρηγορότερα απο εμάς........
Πάντος μετά το χθεσινό,νομίζω οτι ο εργάτης πρέπει να μπεί,πρίν το locker !!!!!!!
Αγαπημένοι μου φίλοι ο πενταχαμηλος λυπάται που δεν ήταν μαζί σας να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο ,την επόμενη φορά .
Η κακές η γλώσσες (του προέδρου ) λένε ότι το τέρας το προεδρικό ζηλεύει το πενταχαμηλο και το εξαχαμηλο και θέλει να τους μοιάσει , έχει αρχίσει και χαμηλώνει σιγά σιγά μόνο του προσπαθώντας να μην το πάρει χαμπάρι ο πρόεδρος .
Όσο για σένα τριχαμηλε εργατικέ αφού ζω θα με τραβάς για πολύ ακόμα …